Murskaa keksit ja jaa neljään tarjoiluastiaan. Sekoita kahvi, halutessasi likööri ja sokeri niin, että sokeri liukenee. Jaa liemi keksien päälle. Vaahdota kulhossa mascarpone, appelsiinin kuori ja -mehu. Jaa keksien päälle. Peitä kelmulla ja siirrä viileään noin tunniksi vetäytymään. Siivilöi ennen tarjoilua päälle kaakaojauhetta ja vuole suklaasta rouhetta pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
310
1299
21,5 g
13,3 g
17,8 g
17,5 g
1,3 g
8,3 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Suklaacookies-keksejä,
Appelsiinin raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli