Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-päärynäpasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Päärynästä, sambal oelek -chilikastikkeesta ja sinihomejuustosta syntyy herkullinen pasta. Tarjoile rucolan kera.

Ainekset

400 g
Broilerinfileetä
1 kpl
Päärynä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Rypsiöljyä
1/2 tl
Currya
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
100 g
Sinihomejuustoa
2 dl
Kermaa

Lisäksi

300 g
Pastaa, esim. fusilli
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele broilerinfileet. Kuori ja pilko päärynä. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerinpalat. Mausta currylla ja chilitahnalla. Lisää sipulit ja anna niiden pehmetä. Lisää päärynät, murustettu homejuusto ja kerma.

Keitä kunnes juusto sulaa ja päärynät hieman pehmenevät. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita se kastikkeeseen. Tarjoile rucolan kera.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

697

2917

37,8 g

18,0 g

54,0 g

4,5 g

3,8 g

33,0 g

2,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Currya,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli