Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broilerikepakot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Broilerin jauhelihaa
1 kpl
Pieni sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
2 tl
Oreganoa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Kananmuna

Lisäksi

Puisia grillitikkuja

Paistamiseen

Öljyä

Ananasdippi

1 kpl
(227/137 g) ananaspaloja mehussa
2 rkl
Makeaa chilikastiketta
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit öljyssä. Kaada seos kulhoon, lisää mausteet, jauheliha ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi. Muotoile taikinasta kostutetuin käsin tankoja. Paista ne pannulla öljyssä kypsiksi. Työnnä puutikut kepakkoihin. Voit kypsentää kepakot myös 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Valmista kastike. Valuta liemi ananaspaloista ja hienonna palat mausteiden kanssa teholeikkurissa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

186

776

8,3 g

1,5 g

5,5 g

5,0 g

0,5 g

21,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

2 tl Oreganoa,

1 tl Suolaa,

0,25 tl Rouhittua mustapippuria,

Puisia grillitikkuja,

Öljyä,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli