Ruskista broilerinleikkeet öljyssä. Hauduta kypsäksi kannen alla. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääri leikkeet folioon vetäytymään.
Huuhtele salaatti ja revi se pienemmäksi. Poista tomaateista kannat ja siemenet. Kuutioi tai suikaloi tomaatit. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus lusikalla. Pirskota päälle limetinmehua. Murenna juusto. Paista pekoni pannussa rapeaksi. Siirrä talouspaperin päälle.
Viipaloi broilerinleikkeet. Valmista kastike. Sekoita etikka, sinappi, hunaja, suola ja pippuri. Lisää öljy vähitellen koko ajan vatkaten, kunnes kastike on tasaista ja sakeaa. Nosta laakealle vadille salaattia. Lisää muut ainekset. Valuta päälle kastike.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
736
3082
63,0 g
13,8 g
6,5 g
6,5 g
1,3 g
36,0 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Merisuolahiutaleita,
Rouhittua mustapippuria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli