Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo vorschmack

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
(naudan) jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
125 g
(1 rasia) anjovisfileitä
1 kpl
(70 g) tomaattipyreetä
1 kpl
(120 g) smetanaa
1/4 tl
Valkopippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Kuori ja kuutioi sipuli ja valkosipuli. Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa sipuli ja valkosipuli. Kaada seos kulhoon, lisää anjovikset liemineen sekä tomaattipyree. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

1 kpl
sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
(naudan) jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
125 g
(1 rasia) anjovisfileitä
1 kpl
(70 g) tomaattipyreetä
2

Sekoita joukkoon smetana, mausta valkopippurilla. Kypsennä uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Tarjoa vorschmack perunamuusin kanssa.

1 kpl
(120 g) smetanaa
1/4 tl
Valkopippuria
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
|
Muokattu: 3.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.