Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoinen jauhelihakeitto

timer-icon30 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Perinteinen jauhelihakeitto saa lisää makua ja täyteläisyyttä sulatejuustosta. Mausta keitto tomaattisoseella ja tuoreella persiljalla.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Porkkana
7 kpl
Perunaa
1 kpl
pala lanttua
1 rkl
Öljyä
1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
75 g
(3 rkl) tomaattisosetta
200 g
(1 pkt) sulatejuustoa

Pinnalle

1/2 kpl
ruukkua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele juurekset.

1 kpl
Sipuli
3 kpl
Porkkana
7 kpl
Perunaa
1 kpl
pala lanttua
400 g
Jauhelihaa
2

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja anna pehmentyä.

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
3

Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää juurekset, jauhelihaseos ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia. Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja anna kiehua, kunnes juusto sulaa. Lisää hienonnettu persilja.

1 1/2 l
Vettä
2 kpl
Kasvisliemikuutiota
75 g
(3 rkl) tomaattisosetta
200 g
(1 pkt) sulatejuustoa
1/2 kpl
ruukkua persiljaa
Miltä maistui?(7 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
|
Muokattu: 15.8.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

311

1303

18,7 g

9,8 g

14,3 g

3,5 g

1,7 g

20,2 g

3,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli