
Maukas kaalilaatikko
Ainekset
Valmistus
Keitä riisiä lihaliemessä, isossa kattilassa (n. 5 l) n. 10 minuuttia.
Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli. Nosta kaalisuikaleet ja sipulit riisin päälle kypsymään.
Anna kypsyä kannen alla välillä sekoittaen, kunnes riisi on kypsää. Nosta kattila syrjään.
Sekoita joukkoon jauheliha nokareina, muna ja mausteet.
Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Paista laatikkoa 200-asteisessa uunissa noin tunti.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
256
1072
13,5 g
5,1 g
19,5 g
7,4 g
3,1 g
12,4 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 dl Vettä,
2 rkl Tomaattisosetta, halutessasi,
1 tl Suolaa,
1 tl Meiramia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli