Sulata ja valuta katkaravut. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna currya hetki. Lisää sipulit ja kuullota ne läpikuultaviksi ja pehmeiksi. Lisää katkaravut ja tuorejuusto pannulle. Sekoita ja anna juuston sulaa. Lisää joukkoon vielä hienonnettu tilli, suola ja sitruunapippuri. Nosta täytettä putkien sisään esimerkiksi pikkulusikan avulla. Täytä kaikki putket ja nosta ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle tomaattikastike, johon on sekoitettu kerma. Ripottele juustoraaste pinnalle. Kypsennä cannelloneja 225 asteessa uunin alatasolla 20-30 minuuttia. Tarjoile cannellonit salaatin kanssa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.