Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Kuori ja hienonna sipulit.
Mittaa liemiainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita kunnes sokeri ja suola liukenevat.
Sekoita kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu mausteliemeen. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia.
Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1800
7535
4,0 g
—
411,0 g
411,0 g
8,0 g
7,0 g
57,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2,5 dl Vettä,
10 kpl Neilikkaa,
10 kpl kokonaista maustepippuria,
1 kpl Kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli