Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuorrutettu punajuurikakku

Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa

Ainekset

2 kpl
Punajuurta
150 g
Margariinia
3 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sokeria
1 dl
Ruokokidesokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
1/4 tl
Suolaa
Kanelia

Kuorrute

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
100 g
Margariinia
3 dl
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja raasta punajuuret hienoksi raasteeksi. Sulata rasva ja anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon vuorotellen margariinin kanssa. Sekoita joukkoon raastetut punajuuret. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai -pellille (25 x 35 cm). Paista kakku 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia. Vatkaa mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle. Leikkaa annospaloiksi.

2

Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne vaahtoon vuorotellen margariinin kanssa. Sekoita joukkoon raastetut punajuuret. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai -pellille (25 x 35 cm). Paista kakku 175-asteisen uunin alatasolla noin 45 minuuttia.

2 dl
Vehnäjauhoja
Kanelia
1 dl
Kaakaojauhetta
2 tl
Leivinjauhetta
3

Vatkaa mascarponejuusto, margariini ja tomusokeri. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun pinnalle. Leikkaa annospaloiksi.

1 kpl
(250 g) mascarponejuustoa
100 g
Margariinia
3 dl
Tomusokeria
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

282

1182

15,2 g

4,3 g

31,5 g

23,3 g

1,8 g

3,9 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Ruokokidesokeria,

2 tl Leivinjauhetta,

0,25 tl Suolaa,

Kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli