Halkaise vaniljatanko pitkittäin ja laita paksupohjaiseen kattilaan. Lisää maito ja kuumenna se kiehuvaksi.Sekoita maidon kuumentuessa suurus eli kylmään maitotilkkaan perunajauhot. Nosta kattila levyltä. Sekoita kuumaan maitoon ensin sokeri, sitten pohjaa myöten sekoittaen ja hitaasti nauhana kaataen suurus. Sekoita kunnes maito alkaa saeta.Nosta kattila kuumalle levylle ja kiehauta kerran sekoittamatta. Kiisseli on valmista, kun siitä pulpahtaa pinnalle pari kuplaa.Nosta kattila levyltä ja sekoita kiisseliin vaniljasokeri ja lisää sokeria, jos haluat. Ripottele sitten sen pintaan vielä hiukan sokeria kuortumisen estämiseksi.Jäähdytä kiisseli haaleaksi. Poista vaniljatanko ja kaada kiisseli kulhoon. Peitä kulho kelmulla tarjoamiseen asti.Sekoita vadelmahillo ja puolisulat marjat. Tarjoa kiisselin lisänä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.