Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipuli.
Ruskista makkarat teflonpintaisessa kasarissa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kasariin öljy ja kuullota sipuleita öljyssä hetken aikaa.
Lisää joukkoon makkarat, mausteet, vesi ja maustekurkun liemi. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
Lisää joukkoon smetana ja kurkkukuutiot. Anna hautua 5–10 minuuttia.
Ripottele kastikkeen pinnalle koristeeksi persiljaa. Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
432
1807
35,8 g
16,3 g
12,8 g
4,3 g
1,0 g
13,8 g
2,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suolaa,
rouhittua mustapippuria,
Persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli