Mokkapalatorttu
60 min
11 Annosta
Miksei klassikkoherkkua laittaisi rullalle ja väliin ihanaa täytettä? Voi juku!
Ainekset
Valmistus
1
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi ja sekoita munavaahtoon.
4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1 1/2 dl
Perunajauhoja
2
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 7–8 minuuttia.
3
Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Irroita leivinpaperi.
4
Sekoita kahvista, margariinista, siivilöidystä kaakaojauheesta, tomu- ja vaniljasokerista kuorrutus.
3 rkl
Kuumaa vahvaa kahvia
25 g
Sulatettua margariinia
2 1/2 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
5
Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon 1 dl kuorrutusta. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullalle.
200 g
Tuorejuustoa
6
Levitä tortun päälle loppu kuorrute ja ripottele pinnalle nonparelleja.
Nonparelleja koristeluun
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.5.2012
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.