Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ohra-broilerivuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 tl
Currya
1/2 tl
Jauhettua korianteria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Säilykepersikoita (n. 425 g)
2 dl
Rikottuja ohrasuurimoita
5 dl
Kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
2 dl
Kermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista broilerinsuikaleet öljyssä. Mausta currylla, korianterilla, suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan. Lisää paloitellut säilykepersikat ja ohrasuurimot. Kaada päälle kasvisliemi ja kerma. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin tunnin ajan, kunnes ohra on kypsää. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä se leivinpaperilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

548

2292

26,0 g

13,5 g

31,3 g

4,8 g

4,0 g

44,3 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Currya,

0,5 tl Jauhettua korianteria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli