Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-cheddarkastike ja broileripihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Kastike:

1 kpl
Punainen paprika
150 g
Cheddar-sulatejuustoa
1 kpl
Pieni sipuli
2 dl
Maitoa
1/4 tl
Jauhettua muskottipähkinää
1/4 tl
Chilijauhetta
1/2 tl
Paprikajauhetta
1/4 tl
Suolaa
3 rkl
Suurustetta vaaleille kastikkeille (maizena)

Lisäksi:

4 kpl
Maustamatonta broilerin fileepihviä
1/2 tl
Sitruunaa
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
Kananmuna
1 1/2 dl
Korppujauhoja
3/4 tl
Suolaa
1 tl
Paprikajauhetta
1/2 tl
Jauhettua valkopippuria

Paistamiseen:

2 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja hienonna paprika. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kaikki kastikeaineet suurusta lukuun ottamatta kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna hautua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita joukkoon suuruste. Pese ja raasta sitruunanpuolikkaasta kuori kulhoon. Purista mehu joukkoon. Lisää suola. Mausta broilerin fileepihvit sitruunaseoksella. Riko kananmuna lautaselle ja vatkaa rakenne rikki. Mittaa toiselle lautaselle korppujauhot ja mausteet. Kastele fileepihvit ensin kananmunassa ja pyörittele sitten korppujauho-mausteseoksessa. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ruskista pihvit nopeasti öljyssä pannussa ja siirrä ne sen jälkeen uunivuokaan. Kypsennä noin 35 minuuttia. Tarjoa paprika-cheddarkastikkeen kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.6.2007
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.