
Punainen kaalikeitto
Ainekset
Valmistus
Suikaloi kaali, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi tai raasta punajuuret. Kuullota kasvikset ja raastettu inkivääri öljyssä kattilassa. Lisää etikka, kasvisliemi, laakerinlehti, sokeri ja timjami. Hauduta kannen alla noin tunti. Poista laakerinlehti ja mausta keitto suolalla ja pippurilla. Tarjoile piparjuurituorejuuston kera.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
204
851
9,5 g
1,5 g
19,5 g
18,0 g
7,5 g
5,5 g
5,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
Pala tuoretta inkivääriä,
Laakerinlehti,
1 tl Timjami,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Piparjuurituorejuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli