Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raketti-spagettilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

250 g
Pätkittyä spagettia
300 g
Paistijauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulin kynsi
Öljyä paistamiseen
1 kpl
Tomaattipyreetä
1/2 tl
Suolaa
Sokeria
1/2 tl
Maustepippuria
1 tl
Timjamia
1 rkl
Silputtua tuoretta basilikaa
1 kpl
Kananmuna
5 dl
Rasvatonta maitoa

Päälle:

1 1/2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta spagetti puolikypsäksi. Ruskista rasvassa jauheliha, silputtu sipuli ja halutessasi pienitty valkosipuli. Lisää tomaattipyree, suola, sokeri ja mausteet. Sekoita keskenään valutettu spagetti ja jauhelihaseos. Yhdistä muna ja maito ja kaada seos vuokaan tasaisesti. Ripottele päälle juustoraaste, peitä vuoka foliolla ja paista 175 asteen lämmössä 45 minuutin ajan. Ota folio pois, nosta lämpö 225 asteeseen ja paista edelleen noin 10-15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 8.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.