Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rukiinen herukkavispipuuro

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
Vettä
1 kpl
Pakastemustaherukoita (200 g)
1 1/2 dl
Ruisjauhoja
1/2 dl
Ruokokidesokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta kattilassa vesi ja lisää joukkoon herukat. Keitä muutama minuutti. Vatkaa joukkoon ruisjauhot. Nosta kattila syrjään. Vatkaa joukkoon sokeri ja nosta jäähtymään. Jäähdyttämistä voit nopeuttaa nostamalla kattilan kylmällä vedellä täytettyyn astiaan. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.1.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

121

507

0,8 g

24,3 g

12,3 g

3,5 g

2,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 dl Vettä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli