Nypi lohifileestä ruodot ja nosta filee öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä lohta 225-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Hienonna aurinkokuivatut tomaatit, pinjansiemenet ja basilikat karkeaksi seokseksi. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste.
Ota kala uunista ja ripottele päälle tomaattiseos. Paista vielä noin 5 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
302
1263
22,3 g
4,0 g
1,9 g
1,9 g
0,7 g
23,6 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Rouhittua valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli