Huuhtele salaatit ja kuivaa ne. Huuhtele retiisit ja viipaloi ne. Huuhtele ja kuori kurkku. Halkaise kurkku ja koverra siemenet halutessasi pois lusikalla. Viipaloi kurkku ohueksi.
Paahda pähkinät kuivalla pannulla.
Yhdistä vinegretin ainekset.
Annostele salaattivadille kerroksittain salaattia, retiisiä, kurkkua ja pähkinöitä. Kaada päälle vinegretti.
Vinkki: Vinegretin voit valmistaa jo edellisenä päivänä jääkaappiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
210
877
19,2 g
1,3 g
4,5 g
4,0 g
3,5 g
3,4 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 rkl Hienonnettua tuoretta inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli