Leikkaa pahvista kakkupohjan kokoinen sydänmuotti. Laita muotti kakkupohjan päälle ja leikkaa veitsellä pohjat sydämen muotoisiksi. Säästä ylijääneet reunat kakkumurua varten.
Hienonna ylijäänyt kakkupohja pieniksi muruiksi esimerkiksi tehosekoittimella. Kuumenna rasva pannulla, laita kakkumuru, mantelirouhe ja sokeri pannulle. Paista 1–2 minuuttia, kunnes kakkumuru hieman ruskistuu. Anna jäähtyä.
Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi. Sekoita vaniljakastikejauhe maitoon kulhossa. Kun seos on paksuuntunut, lisää joukkoon puolet kermavaahdosta.
Laita alimmainen kakkupohja tarjoiluastialle. Kostuta pohja maidolla. Levitä pinnalle ½ dl sitruunatahnaa ja sen päälle puolet vaniljatäytteestä. Laita päälle keskimmäinen kakkulevy, kostuta ja levitä pinnalle sitruunatahnaa ja loppu vaniljatäyte. Laita päälle viimeinen kakkulevy ja levitä pinnalle loppu sitruunatahna.
Levitä kakun reunoille ohut kerros kermavaahtoa ja paina kerman päälle kakkumurua koristeeksi. Laita loput vaahdosta pursotuspussiin. Asettele kakun pinnalle päälle jäiset pakastemarjat.
Kuumenna vesi kattilassa ja sekoita hyytelösokeri joukkoon. Kiehauta, kunnes seos kirkastuu. Anna jäähtyä hetki. Levitä kiille lusikalla tai sudilla marjojen pinnalle. Pursota loppu kermavaahto kakun reunoille.
Tarjoile ylijäänyt kakkumuru esimerkiksi juhla-aamiaisella aamiaisjogurtin kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.