Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Italialaiset pannupihvit

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Mozzarella, basilika ja tomaatti kruunaavat jauhelihapihvin.

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
1 dl
Vettä
3 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
700 g
Jauhelihaa
1/2 dl
Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina öljyssä
1 1/2 rkl
Provencale-yrttiseosta
1 tl
Suolaa

Pinnalle

1 kpl
(125 g) mozzarellajuusto
1 kpl
Iso tomaatti
6 kpl
Isoa basilikanlehteä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä. Sekoita vesi, korppujauhot ja muna. Lisää joukkoon sipulit, aurinkokuivatut tomaatit ja mausteet. Lisää jauheliha ja sekoita. Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä 6-8 pyöreää pihviä ja nosta ne öljyttyyn uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa ensin 10 minuuttia. Ota pihvit uunista. Kuumenna grillivastukset. Viipaloi mozzarella ja tomaatti. Aseta viipaleet ja basilikanlehdet pihvien päälle. Nosta pihvit kuumien grillivastusten alle, paahda kunnes juusto sulaa ja pihvit ovat kypsiä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

379

1588

30,0 g

11,7 g

4,0 g

1,5 g

0,8 g

23,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Vettä,

1,5 rkl Provencale-yrttiseosta,

1 tl Suolaa,

Isoa basilikanlehteä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli