Curryglazella paahdettu broileri ja varhaisperunaranskalaiset - Yhteishyvä

Curryglazella paahdettu broileri ja varhaisperunaranskalaiset

Curryglazella paahdettu broileri ja varhaisperunaranskalaiset
Annokset
4
Curryglazella paahdettu broileri hurmaa yksinkertaisuudellaan. Helposti valmistettava glaze tuo broileriin makean ja paahteisen maun. Tarjoile paahdettu broileri rapeiden kesältä maistuvien varhaisperunaranskalaisten kera.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
broilerin rintaleikkeitä tai fileitä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

VARHAISPERUNARANSKALAISET

800 g
varhaisperunaa lohkottuna
2 dl
öljyä
1 tl
suolaa
1/4 tl
tryffeliöljyä

CURRYGLAZE

1 dl
ketsuppia
1 rkl
punaista currytahnaa
2 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 1/2 dl
punaviinietikkaa
4 dl
ananasmehua
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
curryjauhetta
1 kpl
kanelitanko
2 tl
suolaa
1 dl
muscovadosokeria

Näin teet

1

Valmista curryglaze. Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä laakeassa kattilassa hiljalleen noin 20 minuuttia tai kunnes nesteestä on haihtunut kolmannes.

1 dl
muscovadosokeria
1 kpl
kanelitanko
1 1/2 dl
punaviinietikkaa
1 tl
curryjauhetta
2 tl
suolaa
2 rkl
Worcestershire-kastiketta
1 tl
paprikajauhetta
4 dl
ananasmehua
1 dl
ketsuppia
1 rkl
punaista currytahnaa
2

Valmista varhaisperunaranskalaiset. Lämmitä öljy laakeassa kattilassa noin 130°C asteeseen ja kypsennä perunoita öljyssä noin 10 minuuttia. Nosta perunat pois öljystä ja nosta öljyn lämpö 180°C asteeseen. Kypsennä perunat öljyssä noin 15 minuuttia ja valuta hyvin. Mausta suolalla ja tilkalla tryffeliöljyä.

800 g
varhaisperunaa lohkottuna
1 tl
suolaa
2 dl
öljyä
1/4 tl
tryffeliöljyä
3

Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla. Paahda broileriin pannulla kauniin ruskea väri molemmin puolin. Penslaa broilerit curryglazella ja paahda 200° C uunissa noin 6-7 minuuttia, kunnes curryglaze on tarttunut pintaan ja sisälämpö 62°C. Anna broilerin levätä hetki folion alla.

4 kpl
broilerin rintaleikkeitä tai fileitä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
4

Leikkaa broilerit halki tai useampaan osaan ja tarjoile rapeiden perunoiden sekä tuoreen salaatin kanssa.

Kuvat
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
Muokattu: 19.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g153 g
Proteiinia47 g189 g
Rasvaa60 g238 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj3704 14817
Energiaa kcal885 3538

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl suolaa

  • 0.25 tl tryffeliöljyä

  • 2 rkl Worcestershire-kastiketta

  • 1.5 dl punaviinietikkaa

  • 4 dl ananasmehua

  • 1 tl curryjauhetta

  • 1 kpl kanelitanko

  • 2 tl suolaa

  • 1 dl muscovadosokeria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja38 g153 g
Proteiinia47 g189 g
Rasvaa60 g238 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj3704 14817
Energiaa kcal885 3538

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl suolaa

  • 1 tl suolaa

  • 0.25 tl tryffeliöljyä

  • 2 rkl Worcestershire-kastiketta

  • 1.5 dl punaviinietikkaa

  • 4 dl ananasmehua

  • 1 tl curryjauhetta

  • 1 kpl kanelitanko

  • 2 tl suolaa

  • 1 dl muscovadosokeria

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.