Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka - Yhteishyvä

Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka

Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
200°C
Tee nopea uunipasta valmiista juustotortelloneista ja kastikkeesta, jonka sekoitat suitsait pinaatista ja maitorahkasta.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja (tuore)
150 g
pakastepinaattia
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
maitoa
1
valkosipulinkynsi
175 g
(1 pussi) mozzarellajuustoraastetta
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
(basilikaa)

Näin teet

1

Keitä tortellonit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan.

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja (tuore)
2

Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä pinaatti, rahka ja maito. Sekoita joukkoon murskattu valkosipuli, juustoraaste, öljy, suola ja pippuri. Kaada tortelloneille ja sekoita.

150 g
pakastepinaattia
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
maitoa
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1
valkosipulinkynsi
175 g
(1 pussi) mozzarellajuustoraastetta
1 tl
suolaa
3

Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikalla.

(basilikaa)
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2019
Muokattu: 4.4.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g160 g
Proteiinia27 g108 g
Rasvaa21 g85 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1956 7822
Energiaa kcal467 1868

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja40 g160 g
Proteiinia27 g108 g
Rasvaa21 g85 g
Kuituja3 g10 g
Energiaa kj1956 7822
Energiaa kcal467 1868
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.