Kesäinen kalavuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kesäinen kalavuoka

Kesäinen kalavuoka
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
175°C
Yhden vuoan kalaruoka säästää tiskiä ja on vaivaton valmistaa. Kookos ja ohra antavat seitivuoalle lempeän maun.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
seitifileitä
2 dl
esikypsytettyjä ohrasuurimoita
3 - 4 kpl
tomaattia
1 kpl
kesäsipuli varsineen tai 2 kevätsipulinvartta
100 g
baby-pinaattia
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
400 ml
( 1 tlk) kookosmaitoa
2 dl
vettä
1 kpl
kalaliemikuutio
basilikaa, halutessasi

Vinkki: Jos käytät pakastettuja seitifileitä, sulata ne ensin. Voit käyttää vuoassa myös muuta vaaleaa kalaa, kuten ahvenfileitä tai ruodottomiksi perattuja kuhapaloja.

Näin teet

1

Säädä uuni 175 asteeseen. Kumoa ohra uunivuokaan. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja hienonna sipuli. Lado puolet tomaateista ohran päälle ja tomaattien päälle puolet pinaatista ja sipulista. Aseta päälle seitifileet. Mausta kalat suolalla ja pippurilla. Lado kalojen päälle loput pinaatit ja sipulit ja päällimmäiseksi loput tomaattiviipaleet.

2 dl
esikypsytettyjä ohrasuurimoita
3 - 4 kpl
tomaattia
1 kpl
kesäsipuli varsineen tai 2 kevätsipulinvartta
100 g
baby-pinaattia
400 g
seitifileitä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Kiehauta vesi kattilassa ja liuota siihen liemikuutio. Ravista kookosmaito hyvin. Kaada liemi ja kookosmaito vuokaan.

2 dl
vettä
1 kpl
kalaliemikuutio
400 ml
( 1 tlk) kookosmaitoa
3

Kypsennä kalavuokaa uunissa noin 45 minuuttia tai kunnes ohra on kypsää.

4

Viimeistele kalavuoka halutessasi ennen tarjoamista basilikalla tai hienonnetuilla sipulinvarsilla.

basilikaa, halutessasi
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Kirsten Reuter
Kuvat
Anna Huovinen
Julkaistu: 26.5.2019
Muokattu: 26.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g133 g
Proteiinia24 g97 g
Rasvaa24 g95 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj1910 7641
Energiaa kcal457 1826

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja33 g133 g
Proteiinia24 g97 g
Rasvaa24 g95 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj1910 7641
Energiaa kcal457 1826
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Kirsten Reuter
Kuvat
Anna Huovinen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.