Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kulman Keittiön häränlihastroganoff ja juuresröstit

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Röstit ovat yksi Kulman Keittiön vuoromestari Eija Hokkasen lempiperunaresepteistä. Kulman Keittiön stroganoff suolakurkkujen ja smetanan kera kruunaa annoksen.

Ainekset

200 g
perunaa
100 g
porkkanaa
100 g
palsternakkaa
1 kpl
sipuli
2 kpl
kananmunaa
2 tl
suolaa
mustapippuria
voita
600 g
kulman keittiön häränlihastroganoffia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Tee röstit. Kuori ja raasta kasvikset. Purista niistä mahdollisimman paljon nestettä joko käsin tai siivilän avulla. Sekoita raasteen joukkoon kananmunat ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Paista röstit neljässä osassa kullanruskeiksi molemmin puolin, noin 3-5 minuuttia per puoli.

200 g
perunaa
100 g
porkkanaa
100 g
palsternakkaa
1 kpl
sipuli
2 kpl
kananmunaa
2 tl
suolaa
mustapippuria
voita
2

Tarjoile juuresröstit kuumennetun Kulman Keittiön häränlihastroganoffin kanssa.

600 g
kulman keittiön häränlihastroganoffia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 26.9.2019
|
Muokattu: 19.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

102

424

2,5 g

0,8 g

12,5 g

3,3 g

2,8 g

5,0 g

3,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

mustapippuria,

voita,

600 g kulman keittiön häränlihastroganoffia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli