Kulman Keittiön soijamarinadi - Yhteishyvä

Kulman Keittiön soijamarinadi

Kulman Keittiön soijamarinadi
Kappaleita
1
Valmistusaika
15 min
Kulman Keittiön maukas soijapohjainen marinadi taipuu moneen ruokaan. Marinadilla maustat maukkaat pihvit ja valmistat herkullisen dipin alkukesän kasviksille. Marinadia käytetään TOK:n Prismojen ja S-markettien palvelutiskin herkuissa, mutta tällä reseptillä voit valmistaa sen myös kotikeittiössä.
Jaa Somessa

Ainekset

KULMAN KEITTIÖN SOIJAMARINADI

1/2 dl
soijaa
1 rkl
vettä
2 rkl
ruokosokeria
1 rkl
melassia
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
punaviinietikkaa
3 rkl
sinappia
1/2 tl
sinapinsiemeniä
1/2 tl
paprikajauhetta
1 tl
mustapippuria
1/2 tl
chilirouhetta
1/2 tl
valkosipulijauhetta
1/2 tl
suolaa

DIPPIKASTIKE

2 rkl
Kulman Keittiön soijamarinadia
1 prk laktoositonta kermaviiliä
Nippu porkkanaa
0.5 pnt vihreää parsaa
Nippu retiisiä
1 kpl
hunajanauris
1 rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä

Näin teet

1

Valmista marinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Valmista marinadia tulee noin 1 dl, mutta samalla kannattaa valmistaa suurempikin määrä, sillä marinadi säilyy hyvin jääkaapissa suljetussa astiassa useampaankin grillauskertaan.

1/2 dl
soijaa
3 rkl
sinappia
1 rkl
vettä
1 tl
punaviinietikkaa
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
valkosipulijauhetta
1 tl
mustapippuria
2 rkl
ruokosokeria
1/2 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sinapinsiemeniä
1/2 tl
chilirouhetta
1 rkl
melassia
2

Sekoita soijamarinadi kermaviilin joukkoon ja annostele dippi tarjoiluastioihin. Lisää pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.

2 rkl
Kulman Keittiön soijamarinadia
1 prk laktoositonta kermaviiliä
1 rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä
3

Pese kesäkasvikset huolellisesti ja siivuta hunajanauris ohuiksi siivuiksi. Lisää kasvikset annoksiin.

Nippu retiisiä
Nippu porkkanaa
0.5 pnt vihreää parsaa
1 kpl
hunajanauris
Kuvat
TOK
Julkaistu: 9.2.2019
Muokattu: 9.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g14 g
Proteiinia6 g6 g
Rasvaa35 g35 g
Kuituja3 g3 g
Energiaa kj1675 1675
Energiaa kcal401 401

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl ruokosokeria

  • 1 rkl melassia

  • 1 tl punaviinietikkaa

  • 0.5 tl sinapinsiemeniä

  • 0.5 tl chilirouhetta

  • 0.5 tl valkosipulijauhetta

  • 2 rkl Kulman Keittiön soijamarinadia

  • 1 prk laktoositonta kermaviiliä

  • Nippu porkkanaa

  • 0.5 pnt vihreää parsaa

  • Nippu retiisiä

  • 1 kpl hunajanauris

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja14 g14 g
Proteiinia6 g6 g
Rasvaa35 g35 g
Kuituja3 g3 g
Energiaa kj1675 1675
Energiaa kcal401 401

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl ruokosokeria

  • 1 rkl melassia

  • 1 tl punaviinietikkaa

  • 0.5 tl sinapinsiemeniä

  • 0.5 tl chilirouhetta

  • 0.5 tl valkosipulijauhetta

  • 2 rkl Kulman Keittiön soijamarinadia

  • 1 prk laktoositonta kermaviiliä

  • Nippu porkkanaa

  • 0.5 pnt vihreää parsaa

  • Nippu retiisiä

  • 1 kpl hunajanauris

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.