Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lehtikaali-paprikavokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kaalivokki on helppo, edullinen ja terveellinen vaihtoehto. Lehtikaalivokki saa makua mm. chilistä, pähkinöistä ja rusinoista. Mausta vokki soijalla ja hunajalla.

Ainekset

7 dl
Lehtikaalisuikaleita
1 kpl
Suippopaprika
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Hienonnettu chili
1 dl
Pähkinöitä
1/2 dl
Rusinoita
3 rkl
Öljyä
2 rkl
Soijaa
1 rkl
Hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy vokissa. Lisää chili-, valkosipuli- ja sipulisilput silputtu. Kuumenna hetki. Lisää kaalisuikaleet ja viipaloitu paprika sekä pähkinät ja rusinat. Kuumenna sekoitellen, kunnes ainekset kuumenevat ja saavat vähän väriä. Mausta soijalla ja hunajalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

284

1187

20,5 g

1,5 g

14,8 g

14,3 g

6,0 g

6,3 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

Hienonnettu chili.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli