Mausteiset punakaalikääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broileriwokkitäytteellä - Yhteishyvä

Mausteiset punakaalikääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broileriwokkitäytteellä

 Mausteiset punakaalikääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broileriwokkitäytteellä
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
180°C
Ruokavalio
Valmista kaalikääryleet vaihteeksi punakaalista. Mausteiset punakaalikääryleet valmistuvat helposti, kun täytät kääryleet Kulman Keittiön teriyaki-broilerwokilla.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
suuri punakaali
3 l
vettä
2 tl
suolaa
1/2 dl
sitruunamehua
600 g
(2 pkt) Kulman Keittiön teriyaki-broilerwokkia
2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
ripaus suolaa
1 dl
maapähkinävoita
2 rkl
soijakastiketta
1/2 tl
chilijauhetta
1 dl
vettä

Näin teet

1

Leikkaa punakaalin kanta pois ja tee viillot kannan ympärille, jotta lehdet irtoavat. Keitä punakaalia suolalla maustetussa vedessä, kunnes lehdet irtoavat. Irrota lehtiä pihdeillä vähitellen, kunnes ne irtoavat. Laita ryöpätyt lehdet sitruunamehulla maustettuun kylmään veteen jäähtymään, jotta punakaalin väri säilyy.

1 kpl
suuri punakaali
3 l
vettä
2 tl
suolaa
1/2 dl
sitruunamehua
2

Lisää teriyaki-broilerwokki punakaalilehtien sisälle ja kääri rullalle. Laita punakaalikääryleet uunivuokaan.

600 g
(2 pkt) Kulman Keittiön teriyaki-broilerwokkia
3

Sekoita keskenään soijakastike, hunaja ja suola ja levitä kääryleiden pinnalle. Paista 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes kääryleet ovat lämpimiä ja hieman pehmenneet.

2 rkl
soijakastiketta
1 rkl
hunajaa
ripaus suolaa
4

Sekoita huoneenlämpöisen maapähkinävoin joukkoon soijakastike, chilijauhe ja vesi. Sekoita tasaiseksi.

1 dl
maapähkinävoita
2 rkl
soijakastiketta
1/2 tl
chilijauhetta
1 dl
vettä
Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.2.2019
Muokattu: 19.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia6 g23 g
Rasvaa8 g30 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj546 2184
Energiaa kcal131 523

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ripaus suolaa

  • 0.5 tl chilijauhetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia6 g23 g
Rasvaa8 g30 g
Kuituja2 g7 g
Energiaa kj546 2184
Energiaa kcal131 523

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ripaus suolaa

  • 0.5 tl chilijauhetta

Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.