Paahdettua broileria ja pikakimchiä leivällä - Yhteishyvä

Paahdettua broileria ja pikakimchiä leivällä

Paahdettua broileria ja pikakimchiä leivällä
Annokset
4
Kimchi on viime vuosien kuumin hittituote. Herkullisen tulinen kimchi sopii erinomaisesti paahdetun broilerin kanssa. Viimeistele kokonaisuus Kulman Keittön kastikkeilla.
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
broilerin rintafileetä
4 rkl
hoisinkastiketta
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

KIMCHI

250 g
kiinankaalia
5 dl
vettä
1 rkl
merisuolaa
30 g
merilevää kuivattuna
1 rkl
sambal oelek:ia
1 rkl
seesaminsiemeniä paahdettuna

KASTIKE

2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
hunajaa
valkosipulinkynttä
1 cm
pala inkivääriä kuorittuna ja viipaleina
puolikas sipuli kuorittuna ja lohkoina
2 rkl
kalakastiketta
2 tl
sokeria
1 tl
chilirouhetta
2 kpl
Kulman Keittiön hampurilaissämpylää

Näin teet

1

Valmista ensin kimchi. Irrota kaalinlehdet ja huuhtele runsaalla vedellä. Leikkaa kaalinlehdet kulhoon reilun kokoisiksi. Keitä suolavesi ja jäähdytä. Kaada suolaliemi kaalipalojen sekä merilevän päälle kulhoon. Anna liota 15 minuuttia.

250 g
kiinankaalia
1 rkl
merisuolaa
5 dl
vettä
30 g
merilevää kuivattuna
2

Valmista kimchin kastike sekoittamalla kaikki ainekset tasaiseksi blenderissä tai sauvasekoittimella.

1 tl
chilirouhetta
1 cm
pala inkivääriä kuorittuna ja viipaleina
puolikas sipuli kuorittuna ja lohkoina
valkosipulinkynttä
2 rkl
kalakastiketta
1 tl
hunajaa
2 tl
sokeria
2 rkl
riisiviinietikkaa
3

Sekoittele kaalinpaloja ja anna liota vielä 15 minuuttia. Kaada kaaleista neste pois, huuhtele vedellä ja valuta hyvin. Pyörittele kaalin joukkoon kastike, sambal oelek sekä seesaminsiemenet ja anna maustua jääkaapissa vähintään 1 vuorokausi.

1 rkl
sambal oelek:ia
1 rkl
seesaminsiemeniä paahdettuna
4

Mausta broilerinfileet suolalla ja mustapippurilla. Paahda pannulla pintaväri molemmin puolin. Valele fileet hoisinkastikkeella ja paahda 180°C asteisessa uunissa noin 7-8 minuuttia, kunnes sisälämpö on 62°C. Kääri fileet folioon vetäytymään noin 10 minuutiksi.

4 kpl
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
4 rkl
hoisinkastiketta
5

Paahda leipä kuivalla pannulla. Annostele leivän päälle kimchisalaattia. Leikkaa broileri viipaleiksi ja asettele kimchin päälle. Koristele annos kevätsipulilla sekä paahdetuilla seesaminsiemenillä.

2 kpl
Kulman Keittiön hampurilaissämpylää
Kuvat
TOK
Julkaistu: 19.11.2018
Muokattu: 19.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g19 g
Proteiinia38 g151 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj931 3725
Energiaa kcal222 888

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 rkl hoisinkastiketta

  • 1 tl suolaa

  • 1 rkl sambal oelek:ia

  • 2 rkl riisiviinietikkaa

  • valkosipulinkynttä

  • 1 cm pala inkivääriä kuorittuna ja viipaleina

  • puolikas sipuli kuorittuna ja lohkoina

  • 2 rkl kalakastiketta

  • 1 tl chilirouhetta

  • 2 kpl Kulman Keittiön hampurilaissämpylää

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g19 g
Proteiinia38 g151 g
Rasvaa5 g19 g
Kuituja4 g16 g
Energiaa kj931 3725
Energiaa kcal222 888

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 rkl hoisinkastiketta

  • 1 tl suolaa

  • 1 rkl sambal oelek:ia

  • 2 rkl riisiviinietikkaa

  • valkosipulinkynttä

  • 1 cm pala inkivääriä kuorittuna ja viipaleina

  • puolikas sipuli kuorittuna ja lohkoina

  • 2 rkl kalakastiketta

  • 1 tl chilirouhetta

  • 2 kpl Kulman Keittiön hampurilaissämpylää

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.