Pasta alla Norma eli munakoisopasta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pasta alla Norma eli munakoisopasta

Pasta alla Norma eli munakoisopasta
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Arjen helpon ja maukkaan kasvispastan pääraaka-aine on munakoiso. Tomaattinen munakoisopasta viimeistellään mascarponejuustolla.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
(2 kpl) munakoisoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
punainen chili
1
ruukku persiljaa
1/2 dl
oliiviöljyä
1 kpl
tlk (400/260 g) kuorittuja tomaatteja
1 dl
vettä
1 tl
kuivattua oreganoa
1/2 tl
suolaa
250 g
(1 pkt) mascarponejuustoa

LISÄKSI

300 g
pastaa
1 tl
suolaa
2 l
vettä

Näin teet

1

Leikkaa munakoisot pitkittäin noin 2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi valkosipulit ja hienonna chili. Poista siemenet halutessasi. Hienonna persilja.

1 kpl
punainen chili
700 g
(2 kpl) munakoisoa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1
ruukku persiljaa
2

Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla. Ruskista munakoisot kevyesti muutamassa erässä molemmin puolin. Lisää pannulle hieman öljyä tarvittaessa. Siirrä munakoisot lautaselle ja leikkaa ne pienemmiksi suupaloiksi.

3

Laita pastan keitinvesi kattilaan kuumenemaan. Valmista kastike. Kaada loppu öljy kattilaan tai korkeareunaiseen pannuun. Paista valkosipulia ja chiliä minuutti. Lisää tomaatit, vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia. Lisää munakoisopalat ja kypsennä vielä 5 minuuttia.

2 l
vettä
1 kpl
tlk (400/260 g) kuorittuja tomaatteja
1 dl
vettä
1 tl
kuivattua oreganoa
1/2 tl
suolaa
4

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita kastikkeeseen.

1 tl
suolaa
300 g
pastaa
5

Annostele pasta lautasille. Viimeistele annokset reilulla nokareella mascarponejuustoa.

250 g
(1 pkt) mascarponejuustoa
Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Mikko Hannula
Julkaistu: 10.4.2019
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g233 g
Proteiinia12 g49 g
Rasvaa36 g144 g
Kuituja7 g29 g
Energiaa kj2599 10396
Energiaa kcal621 2484

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja58 g233 g
Proteiinia12 g49 g
Rasvaa36 g144 g
Kuituja7 g29 g
Energiaa kj2599 10396
Energiaa kcal621 2484

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • ruukku persiljaa

Resepti
Anu Brask
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Mikko Hannula

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.