Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikainen kalapullapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Pestosta, pensaspavuista ja valmiista kalapullista syntyy kesän nopein pasta.

Ainekset

250 g
(1 ps) pensaspapuja
250 g
kalapullia
250 g
(1 pkt) pinaattituorepastaa
1 dl
vihreää pestoa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria

Lisäksi halutessa

juustoraastetta
sitruunalohkoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista pavuista kannat. Paloittele pavut halutessasi. Kiehauta suolalla maustettu vesi. Keitä papuja noin 3 minuuttia. Valuta.

250 g
(1 ps) pensaspapuja
2

Kuumenna kalapullat mikrossa tai paista pannulla öljyssä.

250 g
kalapullia
3

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Säästä ½ dl keitinvettä, kun valutat pastan.

250 g
(1 pkt) pinaattituorepastaa
4

Sekoita pesto, ½ dl pastan keitinvettä ja pavut kuumaan pastaan. Mausta pippurilla. Lisää kalapullat. Viimeistele halutessasi juustoraasteella ja sitruunalohkoilla.

1 dl
vihreää pestoa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
juustoraastetta
sitruunalohkoja
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.7.2019
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

434

1816

20,0 g

2,8 g

40,8 g

2,8 g

8,3 g

18,5 g

1,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

juustoraastetta,

sitruunalohkoja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli