Punajuuri-vuohenjuustopaistos ja paistettua lohta - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punajuuri-vuohenjuustopaistos ja paistettua lohta

Punajuuri-vuohenjuustopaistos ja paistettua lohta
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
180°C
Ruokavalio
Kulman Keittiön suosittu punajuuri-vuohenjuustopaistos onnistuu myös kotikeittiössä. Keittiömestari Joakim Kvarnström tarjoilee paistoksen lohen kera.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
punajuuria
1 kpl
oksa rosmariinia
1 rkl
hunajaa
3 rkl
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
150 g
vuohenjuustoa
1 kpl
prk (200g) creme fraichea
1 kpl
punasipuli
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
hienonnettua ruohosipulia
65 g
(n. 1/3 tuubia) Kallen mätitahnaa
600 g
suomustettu lohifilee
öljyä paistamiseen

Näin teet

1

Tee punajuuri-vuohenjuustopaistos. Kuori ja lohko punajuuret. Hienonna rosmariini ja sekoita kaikki aineet vuohenjuustoa lukuunottamatta keskenään. Levitä punajuurilohkot uunivuokaan ja paahda 180-asteisessa uunissa 30 min. Murusta vuohenjuustoa punajuurilohkojen päälle ja jatka paahtamista noin 10 min. Voit myös käyttää Kulman Keittiön valmista punajuuri-vuohenjuustopaistosta.

1 kg
punajuuria
1 kpl
oksa rosmariinia
1 rkl
hunajaa
3 rkl
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
150 g
vuohenjuustoa
2

Tee punasipulicreme. Vaahdota creme fraiche. Lisää punasipuli, sitruunamehu, ruohosipuli ja Kallen mätitahna. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

1 kpl
prk (200g) creme fraichea
1 kpl
punasipuli
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
hienonnettua ruohosipulia
65 g
(n. 1/3 tuubia) Kallen mätitahnaa
suolaa
mustapippuria
3

Leikkaa lohi neljään annospalaan ja paista kevyesti öljytyssä pannussa kypsäksi aloittaen nahkapuolelta. Tarjoile punajuuri-vuohenjuustopaistos lohen ja punasipulicremen kera.

600 g
suomustettu lohifilee
öljyä paistamiseen
Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 26.9.2019
Muokattu: 19.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g101 g
Proteiinia41 g164 g
Rasvaa55 g220 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj3225 12899
Energiaa kcal770 3081

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • suolaa

  • mustapippuria

  • öljyä paistamiseen

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja25 g101 g
Proteiinia41 g164 g
Rasvaa55 g220 g
Kuituja7 g26 g
Energiaa kj3225 12899
Energiaa kcal770 3081

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • suolaa

  • mustapippuria

  • öljyä paistamiseen

Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.