Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tomaatti-fetapasta uunissa

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista juustotortelloneista, fetasta ja minitomaateista vähällä vaivalla herkullinen uuniruoka. Tomaattimurskasta ja ruokakermasta sekoitettu kastike mehevöittää tortellonivuoan täyteläiseksi.

Ainekset

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
1/2
ruukkua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

~15
92
/yht. 9 tuotetta
(hinta Prismassa 28.12.)
Kopioi ostoslista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä tortellonit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät tortellonit siivilässä ja laita ne uunivuokaan.

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja
2

Sekoita tomaattimurska ja kerma kulhossa. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Kaada kastike uunivuokaan.

370 g
(1 prk) chilillä maustettua tomaattimurskaa
2 dl
(1 prk) ruokakermaa
1/2
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2 tl
oreganoa
3

Paloittele feta. Puolita tomaatit. Lisää ne uunivuokaan tortellonien päälle.

200 g
(1 pkt) fetajuustoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
4

Kypsennä uunin keskitasolla 30 minuutta. Viimeistele basilikalla.

1/2
ruukkua basilikaa
Miltä maistui?(21 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 5.11.2019
|
Muokattu: 21.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

516

2159

25,8 g

13,0 g

46,0 g

10,5 g

4,8 g

22,5 g

3,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli