Vauvan sose vihreistä kasviksista - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vauvan sose vihreistä kasviksista

Vauvan sose vihreistä kasviksista
Keitä terveellinen kasvissose vauvalle kesäkurpitsasta, parsakaalista ja herneistä. Tarjoa sose sellaisenaan tai hienonna joukkoon kypsää kalaa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
kesäkurpitsa
100 g
parsakaalia
1 dl
herneitä (pakaste)
1 tl
hienonnettua tilliä tai lehtipersiljaa

Vinkki: Jos valmistat kerralla isomman satsin, pakasta osa soseesta jääpalamuotteihin käteviksi paloiksi.

Näin teet

1

Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Huuhtele ja leikkaa parsakaali paloiksi.

100 g
parsakaalia
1 kpl
kesäkurpitsa
2

Kypsennä kesäkurpitsaa, parsakaalia ja pakasteherneitä kiehuvassa vedessä 6–8 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää. Kaada vesi kattilasta. Mausta sose halutessasi hienonnetulla tillillä tai lehtipersiljalla. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi.

1 dl
herneitä (pakaste)
1 tl
hienonnettua tilliä tai lehtipersiljaa
Resepti
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.6.2019
Muokattu: 20.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g13 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa0 g2 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj80 481
Energiaa kcal19 115

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g13 g
Proteiinia2 g9 g
Rasvaa0 g2 g
Kuituja1 g6 g
Energiaa kj80 481
Energiaa kcal19 115
Resepti
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.