Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuvituskuva.

Aikuisten omat joulukalenterit – nämä ovat himotuimmat

Teksti:
Sanna Vaitjoki
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.11.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Perinteisten suklaajoulukalentereiden rinnalle on tullut lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat hyvin aikuiseen makuun.

Aikuisille suunnattujen joulukalentereiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Kalenteritarjonnasta löytyy monia vaihtoehtoja. Luukkujen takaa paljastuu teetä, kosmetiikkaa tai luomusuklaata. Mikä olisi sinulle mieluisin?

  1. Biothermin joulukalenteri tarjoaa 24 kokeilukokoista tuotetta, joiden yhteisarvo on peräti 185,50 euroa. Luukuista paljastuu muun muassa kosteusvoiteita, puhdistusöljyjä, tuoksuja ja seerumeita. (52,90€)

  2. Lumene Beauty adventtikalenteri puolestaan tarjoaa avaajalleen erilaisia kauneustuotteita. Kalenterista paljastuu muun muassa kynsilakkoja, huulipunia, mascaraa sekä erilaisia hoitavia, kosteuttavia ja puhdistavia voiteita. (86,90€)

  3. Accentra Cube Cosmetic Advent Calendar sisältää myös 24 erilaista meikkituotetta (19.90€)

  4. Accentra Bath & Body Men -kalenteri on puolestaan suunnattu miehille. Kalenterin sisältää 24 ihon- ja parrashoitotuotetta. (19,90€)

  5. L'Occitane en Provence Holiday 17 Classic Calendar antaa avaajalleen erilaisia kylpytuotteita sekä hoitotuotteita vartalolle. (49,50€)

  6. NYX Cosmetics Lippie Countdown -kalenterin sisältä puolestaan paljastuu 24 huulipunaa ja -voidetta. (79€)

  7. English Tea Shop Teejoulukalenteri tarjoaa lämpimiä hetkiä joulun odotuksen jokaiselle päivälle. Kalentereita löytyy kolmea erilaista: luomu (24 pussia), nostalgia (25 pussia) ja sininen luomu (25 pussia.) (14,95 €/kpl)

  8. Plamil -joulukalenteri sisältää Reilun kaupan luomusuklaata. Kalenteri on gluteeniton, maidoton, munaton ja pähkinätön. Lisäksi se sopii kasvis- ja vegaaniruokavalioon. Sisältää sokeria.) (8,95€)

  9. Moo Free -vegaaninen suklaajoulukalenteri pitää puolestaan sisällään vegaanista luomusuklaata. (7,50€)

Yllä mainittuja kalentereita on saatavilla Sokoksista ja Emotioneista. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Katso tarkempi saatavuus täältä.

Lisää aiheesta

Tämän joulun hitti: Kirjajoulukalenterit viedään kohta käsistä

Lisää aiheesta