Antti Tuisku valloittaa kesällä Olympiastadionin! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Antti Tuisku oli syksyllä mukana Vain elämää -sarjan 10. tuotantokaudella.

Antti Tuisku oli syksyllä mukana Vain elämää -sarjan 10. tuotantokaudella. Kausi huipentui kolmeen joulujaksoon, joissa Yhteishyvä oli mukana yhteistyökumppanina.

Antti Tuisku valloittaa kesällä Olympiastadionin!

Teksti:
Juho Kahilainen
Kuvat:
Risto Laine
Julkaistu: 28.11.2019
Muokattu: 31.8.2020
Antti Tuisku esiintyy 22.8.2020 Helsingin uusitulla Olympiastadionilla. Perjantaina Antti nähdään Nelosella vuoden viimeisessä Vain elämää -sarjan joulujaksossa.

Energinen esiintyjä Antti Tuisku on piristänyt syysiltoja Vain elämää -sarjan kymmenennellä tuotantokaudella. Viimeisimpänä televisiossa ovat pyörineet joulujaksot, joissa artistit ovat pöydän ääressä napostelleet Yhteishyvän resepteillä tehtyä ruokaa.

Torstaina 28.11. Antti Tuisku repäisi ilmoittamalla, että hän järjestää jättikonsertin Olympiastadionilla.

Yleisradiolle antamassaan haastattelussa Tuisku kertoo, että uusittu stadion tarjoaa täydelliset puitteet maailmanluokan show'lle.

”Siellä ovat esiintyneet kaikki Madonnasta Michael Jacksoniin, enkä missään nimessä usko, että meidän show niiden rinnalla kalpenee”, hän lupaa.

Perjantaina 29.11. Nelosella nähdään Vain elämää -juhlajakso, jossa Tuiskun lisäksi ovat mukana Lauri Tähkä, Elastinen, Erin, Paula Vesala, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle.

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Lue lisää: