Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ensimmäisessä Vain elämää -joulujaksossa naposteltiin sormisyötäviä – pikkujoulujen hitti on tunkutarjotin

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.11.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Vain elämää -artistien joulu alkoi näyttävästi tunkutarjottimen äärellä. Pikkujoulujen helpoin, nopein ja upein tarjottava on isolle laudalle kasattu erilaisten suupalojen setti.

Yhteishyvä kokosi Vain elämää -tarjottimelle suolaista ja makeaa – värikkäitä dippejä ja rapeita keksejä, juustoja ja hilloja, marinoituja pähkinöitä ja manteleita sekä raikkaita satokauden hedelmiä.

Saat tunkutarjottimesta runsaan ja näyttävän, kun kasaat kaikki naposteltavat rentoina rykelminä samalle alustalle, vieri viereen ilman välejä. Upota dippikulhot ja hillopurkit muiden herkkujen lomaan.

Leikkaa juustot ja hedelmät valmiiksi ja ruttaa leikkeleet rosoisesti ruusukkeiksi. Ota mukaan herkullisia värejä ja ripaus vihreää, ripota mukaan esimerkiksi basilikan tai rucolan lehtiä. Jos sinulla ei ole tarpeeksi isoa leikkuulautaa, laita pari pienempää vierekkäin.

Itse tehdyt hedelmähillot, pikkelit ja tahnat, marinoidut juustot ja paahdetut pähkinät sopivat pikkujoulutarjottimelle kuin nenä Petterille. Tee herkut edellisenä päivänä valmiiksi ja nauti juhlapäivänä ystävien seurasta yhteisen pöydän ääressä. Naposteltavien rinnalle sopii täydellisesti glögiskumppa, jolla kilisteltiin myös ohjelmassa.

Katso Vain elämää -pöydän tunkutarjottimen reseptit ja nappaa suosikit omiin pikkujouluihin!

Vain elämää -tunkutarjotin

Illan juoma

Glögiskumppa

Vain elämää perjantaisin Nelosella ja Ruudussa. Jokaisen illan reseptit löydät jakson alkaessa osoitteessa yhteishyva.fi/vainelamaa

Lisää aiheesta