Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Muumi Baby pääkuva

Hiilineutraalin vaippailun TOP 5 askelta – näin valitset täydellisen vaipan!

Teksti:
Muumi Baby
Kuvat:
Muumi Baby
Julkaistu: 16.2.2021
Muokattu: 16.2.2021
Planeettamme pienet asukit ansaitsevat vaipan, joka pitää pepun kuivana ihoystävällisesti ja turvallisesti ilman ylimääräisiä kemikaaleja ja ympäristövaikutuksia. Ota tästä haltuun vinkit täydellisen vaipan löytämiseen ja aloita heti 100 % hiilineutraali vaippailu! Kaupallinen yhteistyö / Muumi Baby

Muki kaatuu, juuri siivottu huone on kuin myrskyn jäljiltä ja pienet posket on koristeltu tussilla – pienten ihmisten kanssa sattuu ja tapahtuu, jolloin helpotusta arkeen tuo imukykyinen ja hyvin istuva vaippa.

Imukyky ja istuvuus yhdessä takaavat, että vaippa on varma ja pitää kosteuden poissa iholta ja vaatteista. Vaippaa valitessasi kiinnitä huomiota ainakin sen kokoon, muotoon, joustaviin reunoihin ja napakkaan vyötäröön. Testaile rohkeasti erikokoisia Muumi Baby -vaippoja ja vältät kosteuden tuomat punoitukset ja yllättävät niskakakat.

“Muumi Babyn vetoisuus on hyvällä tasolla, ja se pitää pissat ja kakat hyvin sisällään.” – Eetu

Pienen lapsen herkkä iho ei ole tottunut ulkomaailman rasituksiin, ja erityisesti vaippa-alueen iho joutuu kovalle koetukselle. Kunnollisen istuvuuden ja imukyvyn lisäksi vaippailussa on tärkeää, ettei vaippa aiheuta iholle ylimääräistä ärsytystä.

Vaipan valinnassa kannattaakin pihistelyn sijaan panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, jotta vauvan iho pysyisi kuivana ja terveenä. Käännä katseesi kaupan hyllyllä myös pakkaukseen: löytyykö teidän vaipastanne Joutsenmerkki sekä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton hyväksyntä? Nämä Muumi Babyn saamat sertifikaatit takaavat, että tarjoat vain parasta pienelle pepulle.

“Muumi Babyt ovat olleet ainoita vaippoja, jotka pitävät eivätkä aiheuta minkäänlaista punoitusta tai ihottumaa koskaan.” – Nina I.

Vauvan herkkä peppu ansaitsee vain puhtaita ja perusteellisesti tutkittuja raaka-aineita sekä hengittäviä materiaaleja. Kiinnitä siis huomiota myös puhtaan vaipan sisältöön; Muumi Baby -vaipat on esimerkiksi tehty kotimaisesta sertifioidusta selluloosasta ilman klooria, turhia rasvoja, hajusteita, allergisoivia aineita tai muita ylimääräisiä kemikaaleja.

“Päätin jo raskausaikana, että meillä käytetään Muumi Baby -vaippoja. Haluan, ettei vauvan herkälle iholle päädy mitään ylimääräisiä kemikaaleja.” – Nina R.

Ei ole lainkaan yhdentekevää, missä maailman kolkassa pienokaisesi vaipat valmistetaan ja millaisen matkan ne taittavat tehtaalta kaupan hyllylle. Kotimaisen vaipan valinta on monella tapaa vastuullinen teko, jolla suojelet myös lapsesi hyvinvointia ja vihreää tulevaisuutta.

“Meille on tärkeää suosia kotimaisia tuotteita. Tärkeää on myös se, että voimme luottaa tuotteen laatuun ja siinä oleviin merkintöihin. Valintoja tehdessä vaikuttaa myös tieto siitä, että Muumi Baby -vaipat tehdään lähellä perheyrityksessä.” – Johanna

Suomen ainoa vaippatehdas sijaitsee muuten Tammisaaressa, jossa Delipap-perheyrityksen isät ja äidit valmistavat kotimaisia Muumi Baby -vaippoja yli 40 vuoden kokemuksella. Kun siis valitset suloisilla Muumeilla koristellut vaipat, tuet samalla myös Suomen työllisyyttä.

Vauvojen vaippoja käyttävät planeettamme pienimmät asukit – yhteisestä ympäristöstämme on siksi pidettävä huolta koko vaipan elinkaaren läpi. Vaikka lapsiperheen arki on melkoista härdelliä, käytä hetki vastuullisuuteen ja valitse ympäristölle paras, hiilineutraali vaippa.

“Äidiksi tulemisen myötä korostui ajatus siitä, että haluan jättää metsiä, luontoa ja eläimiä vielä oman lapseni tulevaisuuteen. Siksi onkin tärkeää, että löytyy myös vaippavaihtoehto niille, jotka haluavat kuluttaa kestävämmin.” – Emilia

Muumi Babylle vastuullinen toiminta on sydämen asia. Vaipan valmistuksessa huomioidaan koko tuotteen elinkaari ympäristön kannalta, jotta myös seuraavat sukupolvet saisivat nauttia ihanasta yhteisestä luonnostamme. Täydellisen vaipan Muumi Babysta tekeekin viimeistään se, että se on nyt Suomen ensimmäinen täysin hiilineutraali eli 100 % CO2-neutraali vaippa.

Ja toki Muumi Baby -vaippa täyttää 100-prosenttisesti myös muut täydellisen vaipan kriteerit!

Lue lisää hiilineutraalista vaippailusta tästä linkistä: www.muumibaby.fi/vastuullisuus

Lisää aiheesta