Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vida pääkuva

Huolehdi vastustuskyvystäsi ja ole värikkäin versio itsestäsi

Teksti:
Vida
Kuvat:
Vida
Julkaistu: 15.2.2021
Muokattu: 15.2.2021
Etenkin pimeinä vuodenaikoina ja flunssa-aikaan kannattaa kehon vastustuskykyä vahvistaa vitamiini- ja kivennäisvalmisteilla. Kaupallinen yhteistyö / Vida

Kun keho voi hyvin, energiaa riittää enempään

Meistä jokainen tunnistaa sen olon, kun mieli on virkeä ja askel kevyt. Sen tunteen, kun on paras ja värikkäin versio itsestään. Hyvä olo syntyy hyvinvoivasta ja terveestä kehosta. Joillakin ihmisillä on luonnostaan hyvä vastustuskyky, mutta etenkin pimeinä vuodenaikoina ja flunssa-aikaan kannattaa kehon vastustuskykyä vahvistaa vitamiini- ja kivennäisvalmisteilla.

Uudistettu, suomalainen Vida vitamiini-, kivennäis- , hivenaine- ja terveystuotesarja auttaa pitämään mielen ja arjen värikkäänä huolehtimalla monipuolisesti mm. vastustuskyvystä ja jaksamisesta. Kun keho voi hyvin, energiaa riittää enempään – vuoden jokaisena päivänä.

Vidan öljykapselin muodossa oleva D-vitamiinilisä on Suomen suosituimpia

D-vitamiinin tärkeys terveyden ja hyvinvoinnin osalta on itsestään selvää. Se kuuluu välttämättömiin ravintoaineisiin ja suojaravintoaineisiin, joita kehomme ei tuota ympäri vuoden riittävästi. D-vitamiinin saantia tuleekin tarkkailla erityisesti pimeänä vuodenaikana. D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se myös tehostaa kalsiumin imeytymistä. Kapselissa oleva laadukas extra neitsytoliiviöljy tehostaa D-vitamiinin imeytymistä. Helposti nieltävä Vidan D-vitamiini hyvin imeytyvässä öljykapselissa on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista D-vitamiineista.

Enemmän energiaa monivitamiinista

Monivitamiini pitää mielen ja kehon virkeänä hektisessä arjessa. Vida Monivitamiinin ravintoaineista valtaosa edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, joka on tärkeää päivittäisen jaksamisen ja immuunipuolustuksen kannalta. Vidan laadukkaasta ja turvallisesta monivitamiinivalmisteesta saat yhteensä 23 eri vitamiinia ja hivenainetta yhdessä tabletissa.

Sinkki huolehtii myös kauneudesta

Sinkki on ihmiselle välttämätön hivenaine. Ihanteellinen flunssakauden tuote Vida Sinkki edistää yleistä vastustuskykyä, mutta on omiaan myös kauneuden ylläpitämiseen, sillä päivittäin käytettynä sinkki edistää hiusten, ihon ja kynsien pysymistä normaaleina. Sinkin saannin pitääkin olla päivittäistä, sillä se ei varastoidu elimistöön. Vahva 25 mg:n sinkkitabletti on säännölliseen käyttöön tarkoitettu, ja orgaaninen sinkkipikolinaatti on hyvin imeytyvää.

Vidan vitamiinit ja ravintolisät ovat suunniteltu tukemaan ja täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan tärkeiden vitamiinien, hivenaineiden ja aminohappojen saantia. Vitamiinit ja ravintolisät löytyvät eri tilanteisiin sopivista pakkauskokovaihtoehdoista. Tuotesarjasta on vähennetty ylimääräinen muovi pienentämällä tuotteiden pakkauskokoa uudistuksen yhteydessä. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia. Valikoimasta löytyy myös vegaaneille soveltuvia tuotteita.

100 % luonnollinen Vida Kuulas asettaa vitamiineille täysin uuden standardin

Vidan uusi tuoteperhe Vida Kuulas on täysin luonnon omista aineksista syntynyt uuden ajan ravintolisä, jossa on kiinnitetty erityisesti huomiota lisäravinteiden imeytyvyyteen ja voimakkuuteen. Huippuunsa hiottu, Suomessa kehitetty tuote on myös ensimmäinen biohajoava ravintolisäpakkaus maailmassa.

Kaikki Vida-tuotteet kehitetään ja valmistetaan suomalaisen Leader Foodsin Vantaan tehtaalla puhtaista, laadukkaista ja tutkituista raaka-aineista. Laadusta vastaa Farmasian tohtori Magali Laasonen.

Lisää aiheesta