Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Huolestuttaako lasten mehujen sokerimäärä? Löydä vähäsokeriset vaihtoehdot

Huolestuttaako lasten mehujen sokerimäärä? Löydä vähäsokeriset vaihtoehdot

Teksti:
Semper
Kuvat:
Semper
Julkaistu: 6.7.2020
Muokattu: 31.8.2020
Kesäaikaan virkistävien juomien tarve korostuu. Joskus myös pienille lapsille halutaan tarjota jotain muutakin kuin pelkästään vettä. Silloin kannattaa kiinnittää huomiota juoman sokeripitoisuuteen. Kaupallinen yhteistyö / Semper

Kesän maistuvimmat lastenjuomat ovat nyt saatavilla pusseissa! Raikkaat Semper Dryckis luomuhedelmäjuomat on kehitetty janon sammuttajaksi perheen pienimmille.

Dryckis juomat eivät sisällä lisättyä sokeria tai makeita mehutiivisteitä ja niitä on täydennetty raudalla ja C-vitamiinilla. Kätevän pussipakkauksen ja nerokkaan suuaukon ansiosta pienikin lapsi voi pitää kiinni ja juoda itse läikyttämättä.

Yleisin valmiiksi pakattujen juomien käyttötilanne on retki, ja silloin hedelmäjuoma on maidon jälkeen tavallisin juoma. Hedelmäjuomat sisältävät kuitenkin monen vanhemman mielestä liikaa sokeria. Olemme ottaneet toiveen huomioon, ja tarjolla on nyt parempi vaihtoehto, vähäsokerinen luomujuoma.

Kaikki Semper lasten välipalat ja -juomat ovat aina ilman lisättyä sokeria. Raaka-aineet on valikoitu huolellisesti siten, etteivät lastenruokien alhaiset raja-arvot ylity. Ainekset ovat lastenruokia koskevan lainsäädännön mukaisia ja täyttävät alle 3-vuotiaiden ruoan tiukat laatuvaatimukset.

Dryckis juoman pakkaus on kätevä ottaa mukaan retkelle ja autoon tai juhlahetkiä varten. Juoma pääsee uuden suukappaleen ansiosta pakkauksesta ulos vain silloin, kun lapsi imee sitä.

Nyt kannattaa täydentää juomavarastoja, jos eteen tulee vaikka retki tai automatka tai no... ihan vaan arki!

Dryckis juomaa on saatavilla kolme eri makua: omena, mango-omena ja mansikka.

Lisää aiheesta