Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Fria Bröd pääkuva

Hyvä gluteeniton elämä Frian kanssa

Teksti:
Fria Bröd
Kuvat:
Fria Bröd
Julkaistu: 9.9.2020
Muokattu: 14.9.2020
Fria Bröd AB on perheomisteinen yritys, joka on kehittänyt ja valmistanut hyviä gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia leipomotuotteita vuodesta 1996 lähtien. Fria on pakastettujen gluteenittomien leipomotuotteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Kaupallinen yhteistyö / Fria Bröd

Me Frialla suhtaudumme intohimoisesti gluteenittomaan leivontaan ja olemmekin tehneet niin jo pian 25 vuotta. Tavoitteenamme on, että voit turvallisesti nauttia samoista hyvistä mauista kuin kaikki muutkin, oli sinulla keliakia tai noudatat gluteenitonta ruokavaliota muusta syystä. Gluteenittoman tuotteen tulee maistua niin hyvältä, että tarjoat sitä mielelläsi myös tuttavillesi!

Emme halua vain leipoa parhaita gluteenittomia tuotteita. Haluamme myös tehdä maailmasta hieman paremman paikan. Siksi olemme aloittaneet useita projekteja ja liittyneet useisiin aloitteisiin, jotka vaikuttavat sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Muovialoite 2022

Aloite 2022 ohjaa koko Ruotsin elintarviketeollisuutta oikeaan suuntaan kestävämmässä muovin käytössä. Joten vuoteen 2022 mennessä kaikki Frian muovipakkaukset ovat kierrätettäviä.

Vihreä sähkö ja fossiilivapaat kuljetukset

Kaikki tuotannossamme käytettävä sähkö on vihreää sähköä. Se on meille itsestään selvää! Työskentelemme myös kovasti tehostaaksemme ja virtaviivaistaaksemme kuljetuksiamme, jotta ne olisivat mahdollisimman fossiilivapaita.

Onnellisempia kanoja

Joissakin tuotteissamme, kuten muffinsseissa, käytetään kananmunia. Jo pari vuotta sitten siirryimme käyttämään vain vapaiden kanojen munia.

Lisää aiheesta