Kaari ja Nihtisilta modernit pesukadut | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kaari ja Nihtisilta modernit pesukadut

Teksti:
HOK-Elanto
Julkaistu: 19.11.2019
Muokattu: 11.6.2020

Kaari ja Nihtisilta modernit pesukadut

Pesukadun 40-metrinen linjasto kuljettaa auton valitun pesuohjelman läpi noin 5 minuutissa, vuodenajasta riippuen. Pesukatu ottaa autoja vastaan minuutin välein, eli noin 60 autoa tunnissa, joten jonoja ei juurikaan muodostu. Odotusta kammoksuva voi vielä tarkistaa tilanteen ABC-mobiilisovelluksen jonokamerasta.

ABC pesukadut ovat avoinna vuorokauden ympäri 24/7. Öiseen aikaan klo 22 – 06, pesut maksavat 50% normaalihinnoista. Pesun voi maksaa joko maksuautomaatista tai näppärästi ABC-mobiilisovelluksella.

Asiakkaita, joilla ei ole aiempaa kokemusta pesukaduista, suositellaan tulemaan ensimmäistä kertaa ajankohtina jolloin henkilökunta on paikalla. Tarkasta aukioloaikamme Kaari ja Nihtisilta.


Pesut

PREMIUM-PESU

Laajin pesumme esi- ja pehmoharjapesulla, sekä maalipintaa hoitavalla kaksivaiheisella vahauksella sisältäen Shinetecs-vahan. Ohjelma sisältää myös värivalaistun vaahtopesuputouksen, auton alustan- ja vanteiden pesun, renkaankiilloituksen (vain Kaaren pesukadulla), sekä pesun viimeistelevän harjallisen kuivauksen! Kesto n. 5 min.

Normaalihinta 34,90€
Hinta S-etukortilla 29,90€
Yöpesu (22-06) 17,45€

LOISTOPESU

Suosituin pesumme kevyellä huuhteluvahauksella, sekä esi- ja pehmoharjapesulla. Ohjelma sisältää myös värivalaistun vaahtopesuputouksen, vannepesun, renkaankiiloituksen (vain Kaaren pesukadulla), sekä pesun viimeistelevän harjallisen kuivauksen! Kesto n. 5 min.

Normaalihinta 29,90€
Hinta S-etukortilla 24,90€
Yöpesu (22-06) 14,95€

TEHOPESU

Tehokas pesumme, joka irroittaa likaa autosi pinnalta silloin kun et halua vahausta. Ohjelma sisältää esi- ja vannepesun, pehmoharjauksen ja viimeistelevän kuivauksen. Kesto n. 5 min.

TEHOPESU SAATAVANA MYÖS SUKSIBOXI- JA PICKUP-PESUNA!

Normaalihinta 24,90€
Hinta S-etukortilla 21,90€
Yöpesu (22-06) 12,45€

HARJATON PESU

Korkeapainepesumme ilman pehmoharjausta tehostetulla esipesulla, harjattomalla vannepesulla, sekä viimeistelevällä kiiltokuivauksella. Sopii erinomaisesti viikottaiseen pesuun. Kesto n. 5 min.

Normaalihinta 21,90€
Hinta S-etukortilla 19,90€
Yöpesu (22-06) 10,95€


Pesuohjeet

  1. Aja auto rauhallisesti pesukadulle. Ohjaa vasen eturengas peiliä apuna käyttäen keskelle kuljetinuraa.
  2. Punaisen opastevalon sytyttyä pysäytä auto
  3. LAITA VAIHDE VAPAALLE / AUTOMAATTI ”N”. EI KÄSIJARRUA. JÄTÄ AUTO KÄYNTIIN.
  4. Kytke keskuslukitus ja pysy autossa pesuohjelman ajan.
  5. Kytke ilmastointi pois päältä
  6. ÄLÄ OHJAA TAI JARRUTA PESUN AIKANA
  7. Odota hetki, että kuljetin alkaa liikuttamaan autoa
  8. Pesuohjelman päätyttyä, kun ulosajo-ovet aukeavat ja vihreä nuolivalo syttyy, aja ulos hallista
  9. Kokeile jarrujen toiminta

MUKAVIA PESUHETKIÄ!

Pesut eivät sovellu avoautoille tai erikoisvarusteisille autoille. Jos autossasi on avolava tai suksiboxi, valitse sille tarkoitettu pesuohjelma.

Pesun korkeus: 2,4 m
Pesun leveys: 2,4 m
Renkaan leveys: 330 mm
Maavara: 90 mm

Huom! Pesukadulla on huoltokatko keskiviikko aamupäivisin. Pyrimme tekemään pesukoneen huoltoimenpiteet huoltokatkot minimoiden.