Kauran hyvinvointia edistävät ominaisuudet ovat olleet tiedossa jo pitkään. Kaura auttaa pitämään kolesterolin kurissa, veren sokerin tasaisena ja lisäksi sen kuidut tekevät vatsalle ja suolistolle hyvää. Eikä hyvä lopu tähän: kauran kasvattamisen hiili- ja vesijalanjäljet ovat pieniä, ja erikseen käsiteltynä se sopii myös keliaakikoille. Listaa voisi jatkaa mutta summa summarum: kaura on paitsi paikallista suomalaista myös puhdasta ja terveellistä ravintoa parhaimmillaan.
Jos jotakin vähemmän mairittelevaa kaurasta haluaisi löytää, niin voi todeta, että kaikkia sen pehmeä maku ja lempeä olemus eivät aina ole miellyttäneet. Mutta ei hätää, sillä nyt tähänkin asiaan on tullut muutos: Marli Kauranen on kauravälipala, joka maistuu tuoreelta ja raikkaalta! Eikä hyvän maun takana ole mitään monimutkaista: Marli Kauranen sisältää runsaasti marjoja ja hedelmiä. Lisäksi se on makeuttamaton, säilöntäaineeton, maidoton ja vegaaninen tuote.