Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marli Kauranen pääkuva

Kaura tekee hyvää – ja vihdoinkin se myös maistuu hyvältä!

Teksti:
Marli
Kuvat:
Marli
Julkaistu: 9.9.2020
Muokattu: 14.9.2020
Marli Kauranen uutuudessa kauran hyvää tekevät ominaisuudet ja marjojen ja hedelmien raikkaus yhdistyvät. Nauti ennen treenejä, juo välipalaksi toimistolla tai ota reppuun mukaan metsään - Marli Kaurasesta on moneksi. Kaupallinen yhteistyö / Marli

Kauran hyvinvointia edistävät ominaisuudet ovat olleet tiedossa jo pitkään. Kaura auttaa pitämään kolesterolin kurissa, veren sokerin tasaisena ja lisäksi sen kuidut tekevät vatsalle ja suolistolle hyvää. Eikä hyvä lopu tähän: kauran kasvattamisen hiili- ja vesijalanjäljet ovat pieniä, ja erikseen käsiteltynä se sopii myös keliaakikoille. Listaa voisi jatkaa mutta summa summarum: kaura on paitsi paikallista suomalaista myös puhdasta ja terveellistä ravintoa parhaimmillaan.

Jos jotakin vähemmän mairittelevaa kaurasta haluaisi löytää, niin voi todeta, että kaikkia sen pehmeä maku ja lempeä olemus eivät aina ole miellyttäneet. Mutta ei hätää, sillä nyt tähänkin asiaan on tullut muutos: Marli Kauranen on kauravälipala, joka maistuu tuoreelta ja raikkaalta! Eikä hyvän maun takana ole mitään monimutkaista: Marli Kauranen sisältää runsaasti marjoja ja hedelmiä. Lisäksi se on makeuttamaton, säilöntäaineeton, maidoton ja vegaaninen tuote.

Juotava kauravälipala sopii monenlaisiin tilanteisiin. Se on passeli ”nälän siirtäjä” silloin kun ruokailusi syystä tai toisesta siirtyy. Siitä saa energiaa ennen urheilusuoritusta – ja yhtä hyvin treenin jälkeen. Marli Kauranen kulkee helposti mukana niin käsilaukussasi kaupungissa kuin repussa eräretkillä. Et tarvitse lusikkaa, et metallista etkä varsinkaan muovista. Helppoa ja kätevää ja lisäksi planeetta kiittää. Eikä se pane pahakseen sitäkään, että Kaurasen kierrätettävä pakkaus on valmistettu vastuullisesti tuotetusta, FSC-serfioidusta kartongista.

Marli Kaurasesta löytyy tällä hetkellä kaksi makua: marjainen vadelma-mustikka-mansikka sekä hedelmäinen appelsiini-ananas. Uudelleen suljettavat, värikkäät pakkaukset löydät hyvin varusteltujen ruokakauppojen kylmähyllystä.

Lisää aiheesta