Keksi- ja musiikkitaivaan supertähdet yhteisessä kampanjassa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Oreo pääkuva

Keksi- ja musiikkitaivaan supertähdet yhteisessä kampanjassa

Teksti:
Oreo
Kuvat:
Oreo
Julkaistu: 8.2.2021
Muokattu: 3.3.2021
Oreo lanseeraa alkutalvesta 2021 suurkampanjan Sing It With Oreo. Maukkaan musikaalisessa kampanjassa on mukana musiikkitaivaan supertähti Lady Gaga. Yhdessä Oreo ja Lady Gaga haluavat levittää ystävällisyyden ilosanomaa! Kaupallinen yhteistyö / Oreo

Oreo ja Lady Gaga lyöttäytyvät yhteen alkutalvesta 2021 lähtien, tavoitteenaan levittää hyvää mieltä ja ystävällisyyden ilosanomaa musiikin avulla. Nyt kaikkien huulilla olevan suosikkikeksin maailmanlaajuinen kampanja rantautuu myös Suomeen. Kampanja on saanut inspiraationsa Lady Gagan uusimmalta Chromatica-tanssialbumilta. Yhteistyön kunniaksi Oreo Original 154 g -keksipakkaus saa tyrmäävän pinkin ilmeen, jota ei tarvitse kaupoista suurennuslasin kanssa etsiskellä.

Kampanja tarjoaa musiikkinautintoja kaikille makunystyröille ja myös läheisille jaettavaksi. Oreon ja Lady Gagan yhteisenä tavoitteena on levittää ystävällisyyden sanomaa musiikin ja melodioiden säestyksellä. Kampanjasivuilla pääset äänittämään personoituja ”Oreogrameja”, eli toisin sanoen dubattuja ääniviestejä, jossa taltioimasi tervehdys muuttuu hetkessä suussa sointuvaksi musiikkikappaleeksi. Personoidun biisin voi lähettää kiitoksena rakkaalle, ystävälle päivän piristykseksi tai jakaa vaikka sosiaalisessa mediassa.

Pääpalkintona matka Lady Gagan konserttiin

Kampanjan pääpalkintona on kahden hengen VIP-matka Lady Gagan Kindness Rules All -kiertueen Lontoon-keikalle (COVID-19 rajoitukset huomioiden). Arvontaan voivat osallistua kaikki 1.2. - 30.4.2021 välillä Oreo-keksejä ostaneet. Kampanjassa ovat mukana kaikki Oreo-tuoteperheen keksit.

Osallistu konserttimatkan arvontaan ja laita hyvä kiertämään osoitteessa: www.SINGWITHOREO.com

Kampanjan tiimoilta järjestetään myös muita musiikkiaiheisia arvontoja. Vastaa vaikka heti alla olevaan kysymykseen ja voita ainutlaatuinen Oreo-bluetooth-kaiutin.

Mikä biisi? Vastaa kysymykseen ja voita Oreo-kaiutin!

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Mikä Gagan Chromatica-albumin biiseistä sopii sinusta parhaiten Oreo-herkuttelun fiilikseen?

Valitse näistä: Supersuosittujen Oreo-keksien ainutlaatuinen makukombo tummaa kaakaota ja kermaista vaniljaa saa sinut laulamaan Lady Gagan Chromatica-albumilta biisiä

A) Fun Tonight

B) Free Woman

C) Replay

Kommentoi vastauksesi Yhteishyvän Facebookissa 28.2.2021 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Voittaja saa uniikin Oreo-bluetoothkaiuttimen vaikka Lady Gagan Chromatica-albumin luukuttamiseen Oreo-herkuttelun ohessa. Palkintoja arvotaan yhteensä 30 kpl (arvo / kaiutin 25 €).

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.

Lisää aiheesta