Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuinka tehdä virkistävä janonsammuttaja Pfanner

Kesän virkistävä janonsammuttaja – ilman sokeria, mausta tinkimättä

Teksti:
Pfanner
Kuvat:
Pfanner/Kuvapankki
Julkaistu: 8.7.2020
Muokattu: 8.7.2020
Kesäaika on upeaa, mutta sen mukana tulee houkutus ostaa hyviä ja viilentäviä sokerisia juomia. Reseptiemme avulla voit välttää houkutuksen, sillä juomamme maistuvat hyviltä täysin ilman sokeria.

Kesällä vietetään enemmän aikaa ulkona, liikutaan ja pidetään hauskaa. Mutta toisaalta se tarkoittaa myös, että nestehukka voi tulla nopeammin – kehomme koostuu 60-70 % vedestä ja tarvitsee runsaasti vettä toimiakseen hyvin.

Lapsesi todennäköisesti pyytävät mehuja ja virvoitusjuomia, mutta niissä on paljon kaloreita, sokeria ja säilöntäaineita. Meillä on täydellinen ratkaisu: tutustu virkistäviin juomavinkkeihimme, jotka saavat makuhermosi laulamaan ja pitävät huolen nestetasapainostasi koko kesän!

"Todellinen virkistäjä"

Ainesosat:

Laita jäämurska tai jääkuutiot isoon lasiin. Lisää kaikki ainesosat ja viimeistele lime- ja sitruunaviipaleilla ja mintunlehdillä. Nauti virkistävästä ja luonnollisesta mausta ilman makeutusaineita.

”Vihreä tee-marjaunelma”

Ainesosat:

Suosituksemme parhaaseen virkistykseen kesällä: uudista vähäkalorinen juomasi itsetehdyillä Pure Tea -jääkuutioilla. Siten juomasi pysyy viileänä ja säilyttää maun täydellisenä.

Sokerikysymys: Sokerin kulutukseen suhtaudutaan yhä kriittisemmin

Innovaatiovoima: Johtavan tietotaidon ja pitkän kokemuksen ansiosta Pfanner onnistui kehittämään erityisen haudutusmenetelmän, joka antaa tuotteille voimakkaan teemaun – ilman makeutta!

Pfanner on itävaltalainen yritys, joka on toiminut yli 160 vuotta: Hermann Pfanner Getränke GmbH perustettiin 1856 ja on edelleen täysin perheen omistuksessa.www.pfanner.com

• Vuonna 1983 Pfannerista tuli yksi jääteetuotannon edelläkävijöistä. Sen jälkeen huolellisessa tuotantoprosessissa ei ole juurikaan tapahtunut muutoksia: teet valmistetaan edelleen hauduttamalla aidosta teestä.

Pure Tea Vihreä tee, valmistettu aidosta haudutetusta vihreästä luomuteestä.

Luonnollinen ja makeuttamaton janonsammuttaja

Lisää aiheesta