Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Marabou valmistujaiset

Kevään juhlia ei ole peruttu – näin järjestät uniikit valmistujaiset etänä

Teksti:
Marabou
Kuvat:
Marabou
Julkaistu: 3.5.2021
Muokattu: 3.5.2021
Valkolakki ja todistukset odottavat jo skumppalasien vierellä, mutta peruttiinko perinteiset valmistujaiset olosuhteiden pakosta? Älä huoli, sillä juhlia voit myös etänä – ja Maraboun kolmella uniikilla vinkillä vieläpä makeammin kuin koskaan. Kaupallinen yhteistyö / Marabou

1. Teema – unohda turha jäykistely ja heittäydy luovaksi

Nyt jos koskaan on hyvä hetki järjestää rennot juhlat, joissa kravatti ei kurista tai korkkarit purista – eikä mekon tai puvun tiukka vyötärö turhaan estele, kun nenän edessä avataan reilu rasia suussa sulavan samettisia Marabou Hearts -konvehteja.

Hyviä teemoja videon välityksellä juhlittaviin valmistujaisiin ovatkin suklainen piknik tai jopa pienen poppoon leffamaraton, jossa jokainen vieras päättää yhden elokuvan katsottavaksi.

2. Ohjelma – pistä perinteet pannaan ja keskity herkutteluun

Etävalmistujaisten suurin mysteeri on, miten järjestää ohjelmaa ja tarjoiluja ihmisille, jotka eivät ole samassa tilassa. Maraboun vinkki on yhdistää ohjelma tarjoiluihin ja pitää etänä leipojaiset, joissa vieraat leipovat juhlakalun opastuksella Marabou Hearts -mutakakun.

Lähetä kakun kuivat aineet tai lista raaka-aineista vieraillesi etukäteen, jotta kaikki ovat heti valmiina. Virittele sitten videopuhelu kuntoon ja johda yhteistä leivontaanne vaihe vaiheelta.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi, kaada muna-sokeriseokseen. Lisää jauhot ja leivinjauhe, sekoita varovasti. Kaada voideltuun irtopohjavuokaan (18 cm), painele raakaan kakkuun Marabou Hearts -konvehteja ja paista uunin alatasolla noin 15 minuuttia.

3. Lahjat – panosta postitettavaan pakettiin

Saitko kutsun etänä järjestettäviin valmistujaisiin? Vai pohditko oman lahjalistasi sisältöä? Etävalmistujaisten varma hitti on lahja, jonka voi postittaa suoraan lahjansaajan kotiovelle.

Rahalla tai lahjakorteilla et voi mennä koskaan vikaan, eli skippaa turha paketointi ja sujauta litteä lahjasi suoraan Marabou Hearts -konvehtirasiaan. Näin saat kerralla kauniin paketin ja lahjan saaja entistä makeamman yllätyksen.

Suklaat on tietysti hyvä muistaa myös silloin, kun pakettiin päätyy muutakin kuin lahjakortteja tai kahisevaa. Jos valmistuneen toiveissa on esimerkiksi mikro ensimmäiseen omaan kotiin, täytä se ihmeessä Marabou Hearts -rasioilla täynnä jumalaisen samettisia suklaakonvehteja.

Marabou Hearts on vastuullinen valinta lahjapakettiin

Maraboun suklaa on aina 100 % vastuullisesti tuotettua. Cocoa Life on maailmanlaajuinen vastuullisuusohjelma, jolla Mondelez luo elinvoimaa kaakaon viljelyyn ja ympäristöön. Siksi Marabou Hearts -rasia onkin vastuullinen lahja valmistuneelle tai herkku etäkahvipöytään.

Lisää aiheesta