Koe uusi ABC Pesukatu Porttipuisto ja tee alueen nopeimpia ruokaostoksia Alepa Porttipuistossa 24 h! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Koe uusi ABC Pesukatu Porttipuisto ja tee alueen nopeimpia ruokaostoksia Alepa Porttipuistossa 24 h!

Teksti:
HOK-Elanto
Julkaistu: 19.11.2019
Muokattu: 3.3.2021

ABC Porttipuisto

Porttipuistoon avataan torstaina 11.3. klo 9 uusi ja moderni ABC Porttipuisto sekä Alepa Porttipuisto. ABC:lla tankkaat 24/7 ja peset autosi mennen tullen. Samassa osoitteessa palvelevassa Alepa Porttipuistossa ruokaostokset hoituvat 24 h ja nautit Bonusta päälle!

ABC porttipuisto

ABC:n mittarikenttä palvelee vuorokauden ympäri ja polttonesteiden (95, 98, Smart Diesel, EKO E85) lisäksi löydät meiltä ilma- ja vesipisteen. Meillä tankkaat mobiilisti ja maksat autopesut ABC-mobiililla. Lisäksi saat S-Etukortilla tankkausbonusta, jopa 5 senttiä litralta!

Uusi ABC Pesukatu on avattu Porttipuistoon, sen kunniaksi kaikki pesuohjelmat –50 % 11.–28.3. Etu koskee vain ABC Porttipuiston yksittäispesuja, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Kaarra pesukadulle ja osallistu arvontaan, jossa palkintona on Kupla! ABC Porttipuistossa on paikan päällä arvonta, johon kaikkien 30.3. mennessä osallistuneiden kesken arvotaan Volkswagen ”Kupla” (vm. 1967, palkinnon arvo 4 800 €).

ABC Pesukatu Porttipuisto pesee jopa 60 autoa tunnissa, eikä autopesulla aikaa kulu viittä minuuttia kauempaa. Valitse sinun autosi tarpeisiin sopivin pesuohjelma ja kurvaa kohti kirkkaampia kevätpäiviä nopeammin kuin uskotkaan.

Alepa Porttipuisto

Uudesta Porttipuiston Alepasta saat kaiken tarpeellisen, naposteltavat kiireeseen kuin herkut viikonlopun brunssille 24/7. Uuden myymälän kunniaksi luvassa on 11.–14.3. herkullisia avajaisetuja!

Myymälästä löytyy mm. Mehustamon tuoremehupuristin, Kaffekulma, raikas salaattibaari sekä paistopiste, josta saat joka päivä paikan päällä paistettuja suolaisia ja makeita leivonnaisia.

Mikäli kaipailet jotain erityistä tuotetta hyllyillemme, laita Korttelitoivetta tulemaan ja saat toiveesi hyllyyn alta aikayksikön!

Arvonnan säännöt