Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Terhi Lehtonen hoitaa vakuutusasiat puhelimella

Kokeilin digiä: "Tämä mutkaton vakuutuspalvelu pelastaa, kun tilanne on päällä"

Teksti:
Virpi Aaltonen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 19.1.2017
Muokattu: 31.8.2020
Terhi Lehtonen ei halua avata tietokonetta kotona, vaan viettää aikaa lasten kanssa. Vakuutusasiat hoituvat näppärästi puhelimella S-mobiili-sovelluksen vakuutuspalvelulla.

"Vakuutuspalvelu on näppärä lisä S-mobiiliin. Meillä sillä saralla tapahtuu paljon, koska lapsemme ovat vielä pieniä", kertoo S-mobiilin vakuutuspalvelua testannut espoolainen Terhi Lehtonen.

"Erityisesti olen käyttänyt palvelusta löytyvää TerveysHelppiä, jonka kautta asiantuntija varaa sinulle ajan lähimmälle sopivan alan lääkärille.

Se on varsinkin reissussa kätevä, kun tilanne on päällä ja ympäristö on vieras. Muutenkin tykkään hoitaa vakuutusasiani mobiilissa. Minusta on helpompi näpytellä kysymys vakuutuspalveluun kuin etsiskellä tietoa netistä tai kirjautua erikseen verkkopalveluun.

Vakuutuspalvelun luettelosta näkee myös kätevästi yhdellä silmäyksellä kaikki vakuutuksensa ja avoimet laskut, joiden eräpäiviä pystyy tarvittaessa muuttamaan. Vakuutusmaksuista kertynyt Bonus näkyy palvelussa myös euromääräisenä kuluneen vuoden ajalta. Se konkretisoi hyvin sitä, paljonko vakuutuksista saa takaisin keskittämällä asioinnin LähiTapiolaan ja S-ryhmään.

En viitsi avata töiden jälkeen tietokonetta, koska haluan olla lasteni kanssa. Sen sijaan hyödynnän työmatkoja julkisilla liikennevälineillä arjen asioiden hoitamiseen.

Tiedot LähiTapiolan vakuutuksista löytyvät S-mobiilin uudesta Vakuutukset-osiosta. Ota palvelu käyttöön hyväksymällä sen käyttöehdot S-mobiilissa.