Löytyykö perheestäsi yli 6-vuotias lapsi? Hae mukaan LEGO-testiryhmään! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Löytyykö perheestäsi yli 6-vuotias lapsi? Hae mukaan LEGO-testiryhmään!

LEGO® DOTS™ -askartelusetit

LEGO® DOTS™ -askartelusetit ovat suositun lelubrändin persoonallisia uutuustuotteita. Haemme nyt innokkaita ja luovia lapsia testaamaan täysin uutta tuotetta.

Jaa Somessa
Teksti
LEGO

HAKU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Maaliskuussa kauppojen hyllyille saapuu ihania LEGO-uutuustuotteita. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan LEGO® DOTS™ -askartelutuotteita ennen muita! DOTS-tuoteperheeseen kuuluu erilaisia rannekekoruja ja sisustusesineitä. Tässä testiryhmähaussa etsitään testaajia pelkille rannekkeille.

Haemme nyt eri puolilta Suomea yli 6-vuotiaita lapsia mukaan testiryhmään tutustumaan DOTS-maailmaan. Jokainen testiryhmään valittu henkilö saa kotiinsa useampia rannekepakkauksia, sillä ideana on askarrella yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo! Yksi pakkaus sisältää yhden rannekkeen ja erilaisia koristelupalikoita. LEGO DOTS on muuten mainio ohjelmanumero vaikkapa kaverisynttäreille!

Testiryhmähaku on avoinna 5.–12.2.2020 Yhteishyvän verkkosivulla.

Ilmoitamme valituille testiryhmäläisille henkilökohtaisesti. Testiaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen jokainen osallistuja lähettää kuvan valmiista lopputuloksesta sähköpostilla Yhteishyvän toimitukseen. Lisäksi testaaja sitoutuu vastaamaan muutamaan aiheeseen liittyvään kysymykseen.

Valitsemme 10 luovinta DOTS-kuvaa äänestykseen, jossa Yhteishyvän lukijat saavat äänestää omaa suosikkiluomustaan. Kolme eniten ääniä saanutta kuvaa palkitaan LEGO DOTS sisustustuotteella (arvo 15–25 e).

Hae mukaan testiryhmään täältä!

Yhteishyvän yleiset kilpailujen säännöt.

Julkaistu: 5.2.2020
Muokattu: 13.2.2020
Jaa Somessa